Turul Colinelor trece prin Gaiceana

Clipe de neuitat!
Vă amintim că duminica, 30 august, prin Găiceana vor trece cicliștii- profesioniști dar și amatori- care participă la competiția Turul Colinelor!
Plecarea va avea loc de la Buhoci, la ora 11.00. Competiția se va încheia la Răchitoasa. Presupunem ca incepând cu ora 12.15 ar putea ajunge caravana ciclistă la Găiceana. Cu siguranță va dura un timp- poate chiar jumătate de oră- până când vor ajunge și cicliștii din ultimele plutoane.
Este pentru prima oară când se organizează o asemenea competiție pe meleagurile noastre și va fi, cu siguranță, o amintire de neuitat!
Ar fi frumos să dăm dovadă de spirit sportiv și civic și să îi întâmpinăm pe cicliști respectând regulile de distanțare socială ( din cauza pandemiei) dar , foarte important, și regulile de siguranță și securitate . Să ne alegem din timp un loc din care sa avem vizibilitate.
Foarte important! Din momentul cand ajung primii concurenti până vor trece toți, să nu ne apropiem prea mult de șosea, să nu traversăm strada, pentru a nu pune în pericol viața noastră și a sportivilor!!!
Turul Colinelor trece prin Gaiceana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus