Oamenii de lângă noi! Oferă un zâmbet, dăruind!

Astăzi, în prima zi de vacanță, oamenii priveau cu mirare microbuzul școlii pe ulițele satului. Deși în vacanță, copiii din cluburile Holtis 12 si 63 de la Școala Gimnazială Găiceana au participat la proiectul “Oferă un zâmbet, dăruind!”. Luna octombrie este Luna Comunității iar copiii s-au gândit să facă o bucurie celor mai bătrâni oameni din comunitate- singuri, cu greutăți materiale, celor care nu mai au familie sau nu mai pot fi vizitați de rudele lor, etc. Încă de săptămâna trecută elevii s-au gândit să adune din bogăția toamnei produse pe care apoi să le dăruiască. Mădălina a pregătit cate o felicitare pentru fiecare familie, iar Loredana și Antonia au adus clătite calde.
Campania de strângere de alimente s-a desfășurat in proiectul de voluntariat la nivel national SNAC , “Oamenii de lângă noi”. Și am întâlnit oameni demni, care au înfruntat greutăți, adevărate cărți vii. Toți am fost emoționați, au fost lacrimi, au fost zâmbete, au fost sfaturi “Să învățați mamă, că vremurile s-au schimbat și fără carte nu poți face nimic în viață!”
Așadar, bucuria a fost dublă- s-au bucurat cei în vârstă de vizita copiilor și de micul dar primit, dar și copiii au plecat cu multe învățăminte și cu amintiri pe care să le povestească și ei la rândul lor…atunci când vor fi, și ei, bunici!…
Mulțumim copiilor, părinților, cadrelor didactice, tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea acestui proiect care a fost o reușită!
Și nu ne vom opri aici!
Oamenii de lângă noi! Oferă un zâmbet, dăruind!
Derulează în sus